Privacy statement | Drukkerij driedijk, Heinkenszand

Privacy statement

Privacy statement website Drukkerij Driedijk.

Zodra u deze website bezoekt, stelt u drukkerij Driedijk in staat om persoonlijke gegevens over u te verzamelen, zowel direct (via de door ons op verzoek verstrekte persoonsgegevens) als indirect. Drukkerij Driedijk acht het van groot belang dat de door u verstrekte persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd.
Drukkerij Driedijk zal daarom deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit privacy statement omschreven doeleinden en de overige omschreven wijzen van gegevensverwerking. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Drukkerij Driedijk, Noordland 3, 4451 RP Heinkenszand.


Doeleinden van de gegevensverwerking.


Drukkerij Driedijk gebruikt uw persoonsgegevens voor de verschillende overeenkomsten die drukkerij Driedijk met u kan aangaan. Zo vragen wij u om uw adresgegevens om ons Driedijk bulletin toe te zenden. Daarnaast verwerkt drukkerij Driedijk uw persoonsgegevens voor het toesturen van de online nieuwsbrief en digitale persberichten.


Geen gebruik van gegevens door derden.


Drukkerij Driedijk zal onder geen beding uw gegevens aan derden ter beschikking stellen. Ook zullen uw gegevens niet worden verkocht. Uitzonderingen hierop zijn: wettelijke voorschriften of gerechtelijke procedures. Bescherming van rechten van- of eigendommen van drukkerij Driedijk. Voorkoming van een misdrijf, bescherming van de staatsveiligheid of de persoonlijke veiligheid van gebruikers.


Cookies.

Een klein tekstbestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Met behulp van een cookie kan onze website u herkennen wanneer u opnieuw onze website bezoekt en kan de site speciaal op u worden ingesteld.


Clickgedrag.

Drukkerij Driedijk verzamelt en analyseert informatie die verbonden is aan het gebruik van deze website, zoals het aantal hits, de meest gevraagde pagina's, de vorige/volgende bezochte sites en de duur van een gebruikerssessie. Het doel van deze bezoekgegevens is om de inrichting van de website te optimaliseren.
Technische beveiliging.
Om uw persoonlijke gegevens optimaal te kunnen beschermen tegen onbevoegde toegang of gebruik, wordt door drukkerij Driedijk steeds de nieuwste beveiligingstechnologie gebruikt.


Privacy beleid van derden.
 

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Drukkerij Driedijk aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de wijze waarop deze derden omgaan met persoonsgegevens. Wij adviseren u daarom om u altijd op de hoogte te stellen van het privacybeleid op deze websites.
Bezwaar tegen verder gebruik van persoonsgegevens.
Indien u zich eerder hebt aangemeld voor nieuwsbrieven of persberichten via e-mail en deze niet meer wilt ontvangen, moet u zich hiervoor apart afmelden.
Indien u geen marketinginformatie van drukkerij Driedijk wilt ontvangen, kunt u dat kenbaar maken door online contact met ons op te nemen via info@drukkerijdriedijk.nl of telefonisch: 0113 561942.


Vragen.

Voor vragen over dit privaty statement, onze activiteiten op het gebied van gegevensverwerking of het gebruik van deze website kunt u online contact met ons opnemen via info@drukkerijdriedijk.nl of telefonisch: 0113 561942.

Wijzigingen.

Dit privacy statement kan door drukkerij Driedijk te allen tijde gewijzigd worden, zonder voorafgaande waarschuwing. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment dat ze op deze website zijn gepubliceerd.


Drukkerij Driedijk,
Noordland 3,
4451 RP Heinkenszand.